Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

JADŁOSPIS  DLA

PRZEDSZKOLAKÓW ORAZ KLAS „0”

03.11-07.11.2025

 

PONIEDZIAŁEK0 3.11.2025

I i II ŚNIADANIE: Płatki ryżowe na mleku, chleb wiejski, masło, wędlina, rzodkiewka, malisa, jabłko;

OBIAD: Zupa krupnik zabielana z ziemniakami, 

Risotto  z kurczakiem i warzywami (cukinia, marchewka, cebula), kompot.

PODWIECZOREK: Koktail owocowy z miodem

 

 

WTOREK 04.11.2025

I i II ŚNIADANIE: Chleb IG, masło, twarożek, ogórek, inka, chrupki kukurydziane;

OBIAD: Zupa pieczarkowa  na maśle, zabielana z ziemniakami

Makaron spagetti z mięsem w sosie pomidorowym, kompot.

PODWIECZOREK: gruszka

 

 

ŚRODA  05.11.2025

I i II ŚNIADANIE: Kasza manna na mleku, chałka, masło, miód, herbata owocowa, galaretka

OBIAD: Zupa jarzynowa z ryżem, zabielana 

Kotlet mielony, ziemniaki, surówka colesław, kompot

PODWIECZOREK: Mus owowcoy

 

CZWARTEK 06.11.2025

I i II ŚNIADANIE: Chleb ze słonecznikiem, masło, ser żóty, paparyka, herbata z cytryną, koktail owocowy

OBIAD: Zupa kapuśniak z ziemniakami

Wieprzowina w sosie własnym, kasza bulgur, ogórek kiszony, kompot

PODWIECZOREK: śliwka

 

PIĄTEK 07.11.2025

I i II ŚNIADANIE:   Bagietka, masło, sałatka z sera żółtego, szynki, ananasa, papryki z majonezem, melisa, mus warzywny;

OBIAD: Zupam grochówka na boczku;

Miruna w jarzynach, ryż, kompot

PODWIECZOREK: Banan

ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, rozmaryn, lubczyk, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, curry, kurkuma, gałka muszkatołowa, papryka, sól, tymianek, czosnek, imbir, estragon, cynamon,

 Intendent zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.

 

Informacje na temat składników potraw oraz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji pokarmowej znajdują się u intendenta

 

JADŁOSPIS  DLA KLAS I-VIII

03.11.-07.11.2025

Dzień Menu

Poniedziałek

03.11.2025

OBIAD: Zupa krupnik zabielany z ziemniakami

Risotto z kurczakiem i warzywami (cukinia, marchewka, cebula), kompot;

Jabłko

Wtorek

04.11.2025

Obiad: Zupa pieczarkowa na maśle, zabielana,

Makaron spagetti z mięsem w sosie pomidorowym, kompot,

Gruszka

Środa

05.11.2025

OBIAD: Zupa jarzynowa z ryżem, 

Kotlet mielony, ziemniaki, surówka colesław, kompot;

Baton owsiany

Czwartek

06.11.2025

OBIAD: Zupa kapuśniak z ziemniakami;

Wieprzowina z sosie własnym, kasza bulgur, ogórek kiszony, kompot

Śliwka

Piątek

07.11.2025

OBIAD:  Zupa gorochówka na boczku;

Miruna w jarzynach, ryż, kompot;

Banana

Data dodania: 2017-01-12 21:28:01
Data edycji: 2025-11-03 08:35:46
Ilość wyświetleń: 62127

Konkursy

Multitest, Alfik Matematyczny, Konkursy przedmiotowe org. przez KO
Więcej informacji

Integracja

Zajęcia adaptacyjne
Więcej informacji

Kalendarz

Komunikaty

Fluoryzacja, udział w Narodowym Programie Rozwoju Czytelnictwa
Więcej informacji

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej