Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

JADŁOSPIS  DLA

PRZEDSZKOLAKÓW ORAZ KLAS „0”

22.04-25.04.2025

Dzień Menu

Poniedziałek

21.04.2025

 

Wtorek

22.04.2025

I i II ŚNIADANIE: Płatki owsiane na mleku, chleb wiejski, masło, dżem, melisa, kisiel

OBIAD: Zupa brokułowa zabielana

Panierowana pierś z kurczaka, ziemniaki, surówka z pomidorów, cebulki, szczypiorku na śmietanie, cytrynada

PODWIECZOREK: Jabłko

Środa

23.04.2025

I i II ŚNIADANIE: Płatki jaglane na mleku, chleb razowy, masło, wędlina, ogórek, herbata owocowa, pomarańcza

OBIAD: Zupa krupnik

Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, szpinakiem, żółtym serm i śmietanką, cytrynada

PODWIECZOREK: Banan

Czwartek

24.04.2025

I i II ŚNIADANIE: Płatki orkiszowe na mleku, chleb ze słonecznikiem, masło, wędlina, papryka, mięta, melon

OBIAD: Zupa pomidorowa zabielana z ryżem

Gulasz z indyka, pyzy ziemniaczane, surówka z czerwonej kapusty, marchewki, jabłka na jogurcie z majonezem, kompot

PODWIECZOREK: Biszkopty

Piątek

25.04.2025

I i II ŚNIADANIE: Bagietka, masło, mozzarella, pomidor, inka, mandarynka

OBIAD:Zupa kalafiorowa zabielana

Miruna, ziemniaki, surówka z sałaty masłowej, ogórka, rzodkiewki na śmietanie, kompot

PODWIECZOREK: Jabłko

 

ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, rozmaryn, lubczyk, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, curry, kurkuma, gałka muszkatołowa, papryka, sól, tymianek, czosnek, imbir, estragon, cynamon,

 Intendent zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.

 

Informacje na temat składników potraw oraz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji pokarmowej znajdują się u intendenta

 

JADŁOSPIS  DLA KLAS I-VIII

22.04.-25.04.2025

Dzień Menu

Poniedziałek

21.04.2025

 

Wtorek

22.04.2025

 

Środa

23.04.2025

OBIAD: Zupa krupnik

Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, szpinakiem, żółtym serm i śmietanką, cytrynada

Banan

Czwartek

24.04.2025

OBIAD: Zupa pomidorowa zabielana z ryżem

Gulasz z indyka, pyzy ziemniaczane, surówka z czerwonej kapusty, marchewki, jabłka na jogurcie z majonezem, kompot

Baton

Piątek

25.04.2025

OBIAD:Zupa kalafiorowa zabielana

Miruna, ziemniaki, surówka z sałaty masłowej, ogórka, rzodkiewki na śmietanie, kompot

Mus

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:01
Data edycji: 2025-04-22 12:41:59
Ilość wyświetleń: 54943

Konkursy

Kangur matematyczny
Więcej informacji

Integracja

Zajęcia adaptacyjne
Więcej informacji

Kalendarz

Komunikaty

Fluoryzacja, udział w Narodowym Programie Rozwoju Czytelnictwa
Więcej informacji

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej